Mindenekelőtt egy két és fél deciliteres bögre!, 3 bögre finomliszt, 2 bögre finomra darált dió, 1 csomag sütőpor, 2 tojás, 20-25 dkg olvasztott sütőmargarin, 1 pohár natúr joghurt (150 g), csipetnyi só, porcukor
Elkészítés:
A lisztet összegyúrjuk a dióval, a sütőporral, két tojássárgájával és egy tojásfehérjével, a joghurttal, a margarinnal és a sóval, majd a bögre segítségével korongokat szaggatunk a kinyújtott, a maradék tojásfehérjével megkent tésztából. A diós köröket forró sötőben megsütjük, majd megporcukrozzuk. Fémdobozban tároljuk!
Kategória: szuperolcsó.
Diós karika, diós korong, diós aprósütemény
Diós karika, diós korong, diós aprósütemény